Tips voor online fashion shoppen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Online kleding shoppen is het perfecte alternatief voor vrouwen die geen tijd hebben om een winkel binnen te stappen. Tegenwoordig beschikken we allemaal over overvolle agenda’s en hebben we moeite om onze sociale contacten en drukke werkleven in balans te houden. Daarnaast wordt er ook nog eens verwacht dat we beschikken over een goedgevulde kledingkast. Dat laatste is echter lastiger dan gedacht. Online shoppen is natuurlijk een prima alternatief, maar er is altijd één probleem tijdens het bestellen: hoe weet je zeker dat de kleding ook daadwerkelijk past? Neem de volgende tips ter harte voor een succesvol online shopavontuur!online kleding shoppen

Meten is weten

Bij de meeste webshops is het mogelijk om een matentabel in te kijken. In dit tabel zie je precies weke maten horen bij een bepaalde kledingmaat. Door jezelf op te meten, zie je gemakkelijk welke maat je nodig hebt voor dit kledingstuk. Zo kan je er bijna wel van uitgaan dat deze kleding gewoon gaat passen. Je zou denken dat dit enorm gemakkelijk is, maar na het lezen van Boohoo ervaringen, kwamen wij erachter dat dit nog vaak mis gaat. Onze tip is dan ook om tijdens het meten zo min mogelijk kleding aan te trekken. Je kunt dit zelfs het beste doen zonder kleding of bh, zodat je de pure maten van je lichaam kunt meten.boohoo

Lees de meningen van anderen

Natuurlijk valt niet elk merk hetzelfde. De meeste vrouwen hebben aardig wat kennis vergaard als het gaat om de pasvorm van verschillende merken, maar soms weet je het gewoon niet. In dat geval is het lezen van reviews van online fashion een flinke aanrader. Hier lees je precies hoe de kledingstukken vallen, hoe de kwaliteit was en voor welke maat je beter kunt gaan. Zo verklein je het risico dat je kledingstukken terug moet sturen.

Let op de stof

Als je kleding online gaat kopen, is het belangrijk dat je goed kijkt naar waar deze kledingstukken van gemaakt zijn. Zo valt katoen vrijwel altijd op maat, maar kan leer weer enorm strak vallen. Sommige materiaalsoorten vragen om een grotere of juist kleinere maat. Bovendien wordt er vaak in de omschrijving aangegeven hoe de pasvorm valt. Lees dan ook altijd eerst zorgvuldig de beschrijving, alvorens je een maat in je winkelmandje plaatst. Zo voorkom je miskopen!

Lengtematen

Veel webshops maken tegenwoordig gebruik van lengtematen bij de verkoop van hun broeken. Dit is de ideale manier om de perfecte broek te vinden. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van een broek die past bij hun figuur en lengte. Als je slechts 1.60 bent, is de kans groot dat je broek altijd veels te lang is. Een vrouw van 1.90 zal juist het tegenovergestelde ervaren. Met lengtematen is dit probleem verleden tijd, zowel korte als lange vrouwen beschikken over de mogelijkheid om de juiste broek aan te schaffen. Dat scheelt een hoop gedoe om de broek alsnog te laten vermaken, die tijd kan je veel beter besteden aan je eigen drukke leven!

Share.

About Author

Leave A Reply