Verschillende Type Make-Up Kwasten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Make-up kwasten zijn essentieel voor in elke make-up tas of make-up set. Ze worden gebruikt om make-up aan te brengen en netjes te verdelen. Elke kwast heeft een eigen functie. Soms krijg je een kwast bij een aankoop van een oogschaduw of foundation poeder.

Maar het meest slim is om een kwast apart te kopen. De prijs kan verschillen door de grootte, kwaliteit of de merknaam. Met de hieronder staande selectie make-up kwasten ben jij verzekerd dat jij de juiste kwasten aanschaft voor jouw favoriete make-up.

Oogleden kwast

Kwasten voor de oogleden hebben een kleine borstel met korte haartjes. De haartjes voelen stevig aan.

Kwast voor je gehele gezicht

Kwasten voor je gezicht hebben de meest grote borstels. De stelen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. De grootte van de borstels kunnen per merk en borstel verschillen. Je hebt twee verschillende soorten. Eén om de make-up aan te brengen. Deze hebben een groter formaat. De andere soort kwast met iets kleinere borstel wordt gebruikt om, bijvoorbeeld de foundationpoeder netjes te verdelen.

Lippen kwast

De kwasten voor de lippen zijn klein en heel zacht. Ze verdelen je lipstick of lipglossmooi over je lippen. Ook kun je je lipliner mooi bijwerken met deze type kwast. Wenkbrauwen kwast

Make-up kwasten voor wenkbrauwen zien eruit als kleine tandenborstels. Met deze vorm kwast kun je de kleine haartjes van je wenkbrauwen netjes kammen. Handig om te gebruiken nadat je je wenkbrauwen hebt bijgewerkt.

Concealer kwast

Deze kwast wordt gebruikt om concealer cream aan te brengen om de oneffenheden van de huid te verhullen. Doe voorzichtig met de hoeveelheid. Beter iets te weinig concealer cream op de kwast dan te veel.

Blush makeup kwast

De kwast voor blush is heel erg zacht en groot en verdeelt je blush over je wangen.

Share.

About Author

Leave A Reply