Verslaafd aan sieraden? Shop voordelig in de sale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

We hebben allemaal wel onze guilty pleasures waar we niet altijd even trots op zijn. Misschien kun jij wel niet stoppen met het kijken van een serie als je er eenmaal aan begonnen bent. Je zit om twee uur ’s nachts nog te netflixen terwijl om half acht de wekker gaat. Of misschien wil je gezonder gaan eten, maar kan je een bak Ben & Jerry’s toch niet weerstaan als je na een dag hard werken op de bank zit. Niks is menselijker dan zulke verleidingen soms niet kunnen weerstaan. Op zich hoeft het ook niet zo ernstig te zijn, zolang je jezelf er maar niet compleet in verliest.

Een andere guilty pleasure waar veel jonge dames tegenaanlopen? Het blijven kopen van nieuwe sieraden en accessoires. We zijn een fashion blog dus laten we daar even dieper op in duiken…

Je krijgt er geen genoeg van: sieraden kopen.

Grote kans dat je geen genoeg krijgt van sieraden kopen. Dit heeft twee redenen. Allereerst word je tegenwoordig overal in de gelegenheid gesteld om een leuk armbandje of paar oorbellen te scoren. Waar voorheen sieraden uitsluitend aangeschaft konden worden bij een juwelier, heeft tegenwoordig elke modezaak wel sieraden in zijn assortiment. Dit past ook bij de winkeltrend van de laatste jaren waarbij winkels steeds meer een brede ervaring willen bieden in plaats van het verkopen van een enkele productgroep. Loop je dus door een winkelstraat of ben je online aan het shoppen, dan is de kans enorm groot dat je sieraden voorbij ziet komen. De verleiding ligt dus altijd op de loer.

Ten tweede zijn sieraden een esthetisch product. Natuurlijk kun je de tijd aflezen op een horloge en sluit een manchetknoop de mouw van je overhemd. Toch worden tegenwoordig ook deze items puur gedragen voor de show. Hierdoor heb je er in feiten nooit genoeg van. Bij een functioneel kledingstuk of accessoire zal je veel minder snel meerdere items kopen. Denk er maar eens over na: niemand heeft acht paar regenlaarzen of twaalf sporttassen. Dit zijn functionele items en dan heb je aan één stuk genoeg.

Horloges en sieraden in de sale

Het grote nadeel aan een shop verslaving is natuurlijk dat het bakken met geld kost. Sieraden zijn immers niet goedkoop. Onze tip? Koop voortaan je nieuwe horloge of glimmende sieraad bij een webshop als Starlounge, een outlet op dit gebied. Dankzij het grote aanbod aan sale sieraden kun je zekerweten een item vinden waar je blij van wordt, zonder dat je bankrekening gelijk in het rood springt. Zo kun je toch een mooi Tommy Hilfiger horloge of Esprit ring dragen voor een zacht prijsje. Ook voor echte zilveren en gouden sieraden kun je bij een dergelijke shop terecht.

Kortom: we zeggen niet dat je niks meer mag kopen, maar shop wel een beetje slim en verstandig. Zo kun je op verantwoorde wijze leuke items blijven dragen.

Share.

About Author

Leave A Reply