Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

E-bikes hebben een motortje voor trapondersteuning. Je moet wel zelf trappen, maar het kost je veel minder kracht en inspanning. Dit is ook één van de voordelen van een elektrische fiets, want je kan met veel minder moeite meer kilometers fietsen. De fiets doet het meeste werk. Het fijne is ook dat je met een leuke snelheid fietst. Een e-bike rijdt gemiddeld zo’n 25 kilometer per uur.

Er zijn fietsen die nog harder kunnen, maar daarvoor gelden dezelfde regels als voor een bromfiets en moet je een helm dragen. Je kan zelf de trapondersteuning regelen. Wil je relaxt fietsen zonder al te veel inspanning, dan zet je de trapondersteuning wat hoger en wil je je meer inspannen dan zet je de trapondersteuning lager. Een kind kan de was doen.

Voor wie is een elektrische fiets aan te raden?

Ben je een tevreden fietser dan moet je dat gewoon op je gewone fiets blijven doen. Wie zelden fietst hoeft natuurlijk geen e-bike aan te schaffen want dat is zonde van je geld. Heb je problemen met je gezondheid of vind je het fijn om met minder inspanning te fietsen dan kan een elektrische fiets een uitkomst zijn.

Hoge aanschafprijs

Het houdt sommige mensen tegen om een e-bike aan te schaffen omdat de aanschafprijs ontzettend hoog is. Echter, er is een fabrikant die elektrische fietsen direct aan de klanten verkoopt. Dit bedrijf heet Amslod en is een Nederlands bedrijf. Doordat Amslod de fietsen direct verkoopt aan hun klanten zonder tussenpersoon, kunnen zij de prijzen laag houden. Het scheelt je ongeveer 40% aan aankoopprijs als je een elektrische fiets koopt bij Amslod. Dat is echt de moeite waard.

Elektrisch fietsen naar en van je werk

De aanschaf van een elektrische fiets voor naar en van je werk te fietsen, kan een goede keuze zijn. Je hebt geen last van files en je hebt je beweging gelijk voor die dag gehad. Je bent op deze manier sneller op je werk en weer thuis. Vaak hebben werkgevers een fietsplan voor hun werknemers, hier kan je gebruik van maken. Ben je op zoek naar de beste elektrische fiets dan moet je eens op de site van Amslod.nl kijken. Zij hebben een groot assortiment e-bikes.

Als je tot aanschaf van een e-bike wil overgaan, wil je natuurlijk wel weten of de fiets van een goede kwaliteit is en hoe de ervaringen zijn met Amslod Ascot fietsen ervaringen. Op de site van Amslod.nl vind je reviews van klanten van deze Nederlandse firma.

Natuurlijk kan je ook op de site van Trustpilot consumenten reviews Amslod lezen. Zo weet je zeker dat je een goed beeld krijgt van de elektrische fiets die jij graag wil kopen.

Share.

About Author

Leave A Reply