Waar kun je goud nog fysiek kopen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil je Fysiek goud kopen ga dan vooraf op het internet op zoek naar een betrouwbare handelaar hiervoor. Vaak hebben zij ook een winkel waar je het goud kunt bewonderen en teksten. Als je bij de juwelier terecht komt dan weet je zeker dat je goed zit. Zij handelen vaak alleen met erkende handelaars. Het is een stukje belegging voor de toekomst. Goud is een product wat over een tijdje alleen maar meer waard wordt. Het is een product wat al jaren een hoge waarde heeft. Sommige leveranciers van goud bieden ook een terugkoop garantie. Stel jij koopt het nu en wilt het over 5 jaar terug verkopen aan hun. Dan kunnen ze een bedrag vastleggen waarvoor zij het dan nog terug willen kopen. Meestal zal dit wel iets lager zijn maar in het geval dat goud meer waard wordt dan word je opnieuw beoordeeld op dat moment. 

Daarnaast stijgt de populariteit van gouden munten steeds meer. Dit komt omdat er maar een x aantal nog van zijn over de hele wereld. Ook de historie is geld waard en daarom wordt het elke 10 jaar meer waard.

Waar je op moet letten bij de aankoop van goud

Als je goud gaat kopen dan let je natuurlijk op de kwaliteit. Vaak heeft een juwelier een testkit om het aantal karaat goud te testen. Maar dit kun je natuurlijk ook zelf kopen. Doordat je fysiek gaat kopen heb je meer controle. Als je toch liever het goud online besteld dan dien je op een aantal dingen te letten. Is er een fysiek adres waar je eventueel het goud kunt bekijken en testen? Bezit het bedrijf een geldige KVK inschrijving? En wordt er gehandeld onder het toezicht van het AFM? Dit is bij een bepaalde waarde van producten namelijk verplicht. Zo word je ook niet snel opgelicht als je deze tips in acht neemt.

Voordelen fysiek goud kopen

Natuurlijk is het grootste voordeel dat je het goud kunt vasthouden en testen. Wanneer je het als sieraad gaat dragen is het ook fijn om feeling met het goud te krijgen. Als dit te zwaar is dan draagt dit namelijk niet fijn. Maar ook weet je dat je met een betrouwbare handelaar te maken hebt. Als je merkt dat het bij iemand thuis is heb je vaak weinig test mogelijkheden en garanties. Daarom is een goudhandel of juwelier de plek om dit te kopen. Zij werken met erkende dealers en speuren alles af om de beste spullen voor jou te vinden. De prijs verschilt afhankelijk van de beurswaarde.

Hoe wordt het weer voorspeld

Er zijn steeds meer aanbieders van het weer. Zij meten met speciale apparatuur de temperaturen en verwachtingen. Maar ook kunnen zij een regenbui voorspelen. Dit verschilt vaak veel van elkaar omdat ze verschillende meetapparatuur. Natuurliijk blijft de natuur onvoorspelbaar en kunnen ze het niet altijd goed hebben. Pin je daarom nooit vast op de  14 daagse weersvoorspelling.

Share.

About Author

Leave A Reply