Werkdag voorbij? Nachtkleding aan!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na een lange werkdag wil je niets liever dan je pyjama of loungewear aan en heerlijk relaxen op de bank. We zeggen het niet vaak, maar doordeweeks is onze garderobe niet zo uitgebreid als je zou denken. Onze echte alledaagse kleding dragen we eigenlijk enkel op de dagen dat we vrij zijn. Op werkdagen hebben we de fut niet om ons ook nog eens in een stijlvolle outfit te wikkelen. Zodra je thuis komt van het werk, ga je direct door naar boven en kleed je je om in je favoriete nachtkleding. Zo, je hoeft eindelijk de deur niet meer uit en de televisie is voorlopig van jou! Herkenbaar? Ondanks dat je pyjama natuurlijk heerlijk zit, is het soms ook wel belangrijk dat je er ook op werkdagen wat netter bijloopt. Die versleten joggingbroek en trui met gaten kan nu echt niet meer. Hoog tijd voor nieuwe nachtkleding! Wij hebben alvast een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

1.         Zoek naar een pyjama die ook overdag gedragen kan worden

Wil je nog wel gewoon de deur open kunnen doen voor een pakketje als je je pyjama draagt? Zonder dat je gegeneerd en met een rood hoofd voor de deur hoeft te staan? Kies dan voor een pyjama die er eigenlijk niet uitziet alsof het ook daadwerkelijk nachtkleding is. Zo zijn T shirts ideaal om te dragen in bed en kunnen ze ook als alledaagse kleding gebruikt worden Kies als vrouw voor een heerlijke lange herenshirt om in te slapen of ga als man voor een comfy T-shirt met loungebroek. Dit zijn outfits waar je gewoon in gezien mag worden en ze zitten ook nog eens heerlijk!

nachtkleding aan

2.         Ga je voor comfy of stijlvol?

Er zijn mensen die enkel goed verzorgd in bed stappen. Zij hebben vaak een hele collectie aan verschillende pyjama’s en stijlvolle nachtkleding. Maar is dit ook wel echt nodig? Wij raden aan om comfortabele kleding in bed te dragen. Dit bevordert niet alleen de nachtrust, maar biedt ook een stuk meer vrijheid in bed. Natuurlijk mag je best  een paar stijlvolle of sexy nachtkledingsetjes in de kast hebben liggen, maar probeer het niet te overdrijven. Bedenk dat de nachtrust het allerbelangrijkste is!

3.         Hou jezelf lekker warm met een comfy badjas

We horen maar al te vaak dat een badjas eigenlijk niet gebruikt wordt. Waarom zou je een badjas dragen als je direct in bed stapt? Toch is een badjas de ideale toevoeging voor elke garderobe en mag deze eigenlijk niet ontbreken in jouw kast. Zeker als je je pyjama dikwijls beneden draagt, is een badjas een ware uitkomst. Nachtkleding zijn over het algemeen kouder dan alledaagse outfits. Dit, omdat het van groot belang is dat je het niet te warm krijgt in bed. Dit zal immers de nachtrust negatief beïnvloeden. Het nadeel hiervan is dat je, als je je nachtkleding regelmatig als loungewear toepast, het beneden al gauw koud kan krijgen tijdens de winterdagen. Een badjas houd je heerlijk warm en zit ook nog eens super comfortabel. Bovendien heb je tegenwoordig enorm veel stijlvolle en zachte printjes! badjas aan

Share.

About Author

Leave A Reply