Fashionaddict.nl verloot tien Infinity armbandjes van Kayasieraden.nl! Deze winactie is afgelopen!

Deze winactie wordt gehouden in samenwerking met Kayasieraden.nl.
In 2012 gaf de eigenaresse van Kaya Sieraden haar baan op en begon haar eigen sieradenbedrijf voor moeders met dochters. in de webshop vind je dan ook allerlei sieraden voor zowel de mama’s als hun dochters. Erg leuk om cadeau te doen of om jezelf eens te verwennen met een mooie armband of ketting. Bovendien doneert Kaya per sieraad een bedrag aan het goede doel, zodat een kind in Gambia één week naar school kan!

Wij mogen tien prachtige Infinity armbandjes verloten onder de fashion addicts. Het Infinity symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd) staat voor oneindige liefde en vriendschap. Niet alleen een schattig verfijnd armbandje, maar dus ook nog met een mooie boodschap!

infinity-armbandje

Meer info: Kayasieraden.nl

Deze winactie is afgelopen!

20 REACTIES

  1. Dit is een mooi armbandje.
    Zou ik graag willen geven aan mijn dochter, omdat zij het weer heeft goedgemaakt na een lang durende ruzie. Hopelijk is dit armbandje een nieuw begin.

  2. Armband met een zeer mooie betekenis, ik zou hem dolgraag willen dragen symbolisch voor de oneindige moederliefde. Ik werd moeder en verloor plotsklaps binnen enkele uren mijn moeder, The circle of life en de geboorte van mijn zoontje werd eigenlijk een dubbele geboorte, nl. 1-tje van ieder afscheid is de geboorte van een dierbare herinnering. Mijn moeder leeft voort en de liefde blijft want deze is oneindig!

  3. Prachtig dit armband met een zeer mooie betekenis. Deze zou ik cadeau geven aan mijn lieve moeder, die ver weg in Frankrijk leeft. De afstand doet niets af aan de oneindige liefde voor mijn moeder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here