Fashionaddict.nl verloot een prachtige schoudertas en portemonnee van RepublicaModa.com! Deze winactie is afgelopen!

Republica Moda

Deze winactie wordt gehouden in samenwerking met Republica Moda.
Republica Moda verzamelt exclusieve en een tikje eigenwijze tassen, accessoires, portemonnees en sieraden. Voor liefhebbers, zoals jij. Toegegeven; misschien doen we het ook een klein beetje voor onszelf, omdat wij van Republica Moda nou eenmaal een passie hebben voor mooie ontwerpen!

De oorsprong van Republica Moda ligt in Buenos Aires (Argentinië) waar Mariel en haar vriendinnen hun liefde voor elegant en klassiek design delen. Samen stellen de dames het assortiment van de webshop samen, waardoor een verrassende mix van stijlen ontstaat.

Je vindt de volgende topmerken uit Argentinië en Brazilië op Republicamoda.com; Prüne, Schutz, Luz da Lua, Noelia Thames, Carla Danelli, Peter Kent en Arezzo. Alle producten worden vervaardigd van kwaliteitsleer, dus je kunt lang plezier hebben van je unieke tas of portemonnee!

Meer info: RepublicaModa.com

Deze winactie is afgelopen!

47 REACTIES

  • Dit is wel heel mooi die schouder tas en dat dan nog gecombineerd kan worden met een bijpassende portemonnee is helemaal leuk voor een vrouw! Zo heb ik gelijk alles bij de hand! Past ook precies bij mijn outfits wat heb heel veel grijs en roze outfits aan!

 1. Beste,

  Het mailadres doet het helaas niet. Heeeeeellllll erg graag zou ik deze prachtige schoudertas van RepublicaModa.com willen winnen.
  Ik heb geen budget om een mooie tas te kunnen kopen en ik doe al 8 jaar met dezelfde tas.
  Ik zou er zoooo blij mee zijn. Uiteraard like ik u op Facebook.

 2. Mijn tas en mijn portemonnee zijn zeer hard aan vervanging toe. Ik zou dolblij zijn met een van de 2 te winnen prijzen.

 3. Met zo’n tas aan mijn arm en wetend dat daar zo’n mooie portemonnee inzit ga ik graag op pad. Op sjiek, eigenwijs, stoer, hoe ik mij ook voel en waar ik ook ga, deze mooie tas is erbij!

 4. Wat een geweldige schoudertas van RepublicaModa.com!
  Ik heb hem meteen op mijn favoriete lijstje gezet.
  Zou fantastisch zijn als ik er al snel mee zou kunnen lopen.

 5. Eigenlijk koop ik zelden een nieuwe tas. Ik krijg meestal de afdankertjes van mijn moeder. Zou het wel eens leuk vinden wanneer ik eens met de nieuwste mode rond loop.

 6. Met deze portemonnee zou op de centen letten een stuk makkelijker zijn, daar ik deze niet uit het oog zou verliezen:), een win-win situatie…..dat is reuze fijn!

 7. Wat een stijl en klasse! De mooie materialen van Peter Kent en het unieke design kan elke outfit een stylish verantwoord tintje geven. Republica Moda heeft dé allermooiste merken voor ons in de collectie! Ik zou me vereerd voelen om mijn outfits dagelijks af te mogen stylen met zo’n mooie unieke tas uit de collectie. De grijze kleur zou overal leuk & gemakkelijk bij te combineren zijn en het model is helemaal iets voor mij! #DREAMBAG

 8. Ik wil heel graag de tas of de portemonnee winnen, want mijn tas is erg hard aan vervanging toe (te vaak gebruikt, dat heb je met lievelingstassen. Hij is al overal mee naartoe geweest) en bij mijn portemonnee is de rits kapot, dus mijn geld valt er bijna uit.

 9. Die tas is gewoon helemaal geweldig! Werkelijk prachtig!
  Niet teveel tierelantijntjes, een mooie kleur die bij allerlei outfits past en een stijl die ook makkelijk te combineren is! Echt een exemplaar waar je nooit op uitgekeken raakt! Wauw! 😀

 10. Ik doe heel graag mee. Ik vind zowel de schoudertas (lekker ruim, dus veel in mee te nemen) als portemonnee (lekker opvallend), prachtig. dus ik ga heel hard duimen.

 11. Wauw, hele gave actie. Die tas is echt prachtig. Grijs is overal goed mee te combineren. Zo’n eigenwijs merk past wel bij een eigenwijs meisje 😉

 12. Lekker een beetje anders, net als ik. Goede kleur, past bij veel van mijn kleding. En helemaal van nu. Zou hier heel erg blij van worden.

 13. Voor mijn vriendin, de tas, ALSJEBLIEFT!! Hoeven we dan niet stad en land meer af voor dé tas????? Ik hoop het. Ben er klaar mee!

 14. allebei mooie items.. Doe graag mee voor mijn schatten, misschien stopt hun commentaar dan dat ik TEVEEL tijd steek in prijsvragen om NIETS te winnen.. Ben al heel lang fan op FB.. Ben benieuwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here