Zo verras je jouw geliefde met een geheel nieuwe outfit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De liefde van de man gaat door de maag. Of toch niet? Laten we eerlijk wezen: iedereen houdt er van om cadeautjes te krijgen. Ze geven ons het gevoel van waardering en laten zien dat je aan elkaar gedacht hebt. Daarom kan het ook geen kwaad om jouw man eens met een prachtige nieuwe trui of geheel nieuwe outfit te verwennen. Dit klinkt echter makkelijker dan het in werkelijkheid is. Want hoe weet je zeker dat je de juiste outfit samenstelt? Welke maat heb je nodig? En zal deze in de smaak vallen?

Voordat je denkt dat het veel makkelijker is om een nieuw kapsel bij haar en zo te laten samenstellen, adviseren wij eerst om de volgende tips eens grondig door te lezen. Zo zal je merken dat het samenstellen van een geheel nieuwe outfit voor jouw geliefde helemaal niet zo lastig hoeft te zijn.

Let goed op zijn eigen stijl

Als je al heel lang samen bent, weet je waarschijnlijk maar al te goed wat zijn stijl is. Dan is het ook niet moeilijk om te bedenken welke kleding hij waarschijnlijk mooi zal vinden. Als je echter nog maar een korte tijd samen bent, kan dit een stuk lastiger zijn. Geef daarom je ogen goed de kost en let goed op wat hij zelf graag draagt. Is hij dol op een casual look of mag het allemaal wel wat chiquer?

Let daarnaast ook goed op de dingen die hij zegt. Wellicht heeft hij zelf namelijk ook wel eens aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe garderobe en kan je zo, zonder dat hij het zelf daadwerkelijk door heeft, hem informatie ontfutselen.

Samen shoppen

Dit is misschien niet de meest romantische tip die wij kunnen geven, maar wel de meest effectieve. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw cadeautje in de smaak valt, kun je hem natuurlijk ook gewoon mee uit shoppen nemen. Hierdoor geniet je niet alleen van een heerlijk dagje weg samen, maar weet je ook zeker dat je met de juiste items thuis komt. Bovendien leer je zo ook meer over zijn stijl, waardoor een outfit kopen in het vervolg niet meer zo lastig is.

Heb je weinig te besteden, maar wil je hem toch verrassen met een geheel nieuwe outfit? Kies er dan voor om tijdens de solden te gaan winkelen. Dan worden de huidige collecties tegen scherpe prijzen verkocht en zal er alvast plaats worden gemaakt voor de nieuwere collecties. Je kunt tevens gebruik maken van speciale websites, zoals solden.be. Dit is een affilatiesite met honderden aanbiedingen van verschillende websites. Bovendien staat de site er volgens Twinklemagazine ook op dat alles eerlijk gebeurt en dat iedere webshop een gelijke kans krijgt. Groot voordeel voor de consument, want dit betekent ook dat het aanbod voor jou steeds groter wordt en je van hogere kortingen kunt genieten. Wie zegt dat shoppen duur moet zijn?

Ga je samen shoppen? Maak er dan gelijk een leuk dagje weg van. Ga samen heerlijk uit eten of pak een bioscoopje. Zo zal hij vast nog wel een keer verwend willen worden!

Lees tips zorgvuldig door

Online kun je gelukkig enorm veel tips vinden hoe mannen met een bepaalde lichaamsbouw zich het beste kunnen kleden. Ook als vrouw kun je de trui tips voor de man ter harte nemen. Zo weet je precies waar je op moet letten en bega je zeker geen miskoop. Bovendien kun je jouw geliefde straks ook van het ‘broodnodige’ advies voorzien. Niets mis met een beetje extra sturen, nietwaar ladies?

Heb je de tips zorgvuldig doorgelezen? Bekijk dan goed welke maat je moet gebruiken. Dit kun je zien door in zijn huidige kleding even het labeltje op te zoeken of, als je heel brutaal bent, zijn maten op te meten. Hierdoor is de verrassing er wellicht vanaf, maar weet je zeker dat je over de juiste maat beschikt.

Share.

About Author

Leave A Reply