Zo vind je de perfecte yoga outfit!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Start je binnenkort met yoga? Of ben je wellicht al jaren bezig, maar is het je nog nooit gelukt om dé perfecte outfit te vinden? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zien we, nu de populariteit voor yoga explosief toeneemt, dat ook het aanbod in yoga outfits stijgt. Maar hoe kies je de perfecte yoga outfit? Waar moet je aan denken? Waar moet deze aan voldoen?

Maar waarom zou je je tijdens de yoga druk maken om wat je aantrekt? Het doel is toch om te ontspannen? Dat klopt. Dit betekent echter niet dat je er niet stijlvol uit mag zien. Iedereen weet namelijk dat je je gelijk lekkerder in je vel voelt als je outfit on point in. Toch trek je bij de zoveelste yogasessie weer dezelfde outfit als anders aan. Dit terwijl er steeds meer keus is in yoga kleding. Ook wanneer je naar yoga (of simpelweg een andere sport gaat) mag je er trendy uitzien. Moderne yoga kleding is stijlvoller dan je denkt!yoga kleding i

Omkleden is niet direct noodzakelijk

Na de yoga nog even snel een boodschap halen of een kopje koffie drinken is er voor veel vrouwen niet bij. Hoewel je je prettig voelt in je sportoutfit moet je er eigenlijk niet aan denken om deze ook buiten de sportschool te dragen. Hierdoor is omkleden vaak noodzakelijk. Iets waar je meestal geen tijd (of zin!) in hebt. Zonde, want er is juist zoveel mogelijk op het gebied van yoga kleding. Wanneer je kiest voor een stijlvolle outfit kan je je ook zonder angst buiten de sportschool begeven. Een comfortabele en stijlvolle look is dan ook wel degelijk belangrijk.

High waist of low waist yogalegging?

De yogalegging mag natuurlijk niet ontbreken. In dit item kan je je heerlijk soepel bewegen en alle oefeningen zonder problemen uitvoeren. Door het enorme aanbod in yogakleding is het echter soms lastig om de juiste legging te vinden. Kies je bijvoorbeeld voor een high waist of low waist legging?

De low waist yogalegging is vooral een aanrader voor vrouwen die zich volkomen vrij willen bewegen en zich gewichtloos door de oefeningen heen willen bewegen. Deze legging is uitermate geschikt voor dynamische lessen en kan tevens ingezet worden als het wat warmer is. Zo voorkom je overmatig transpireren en zit je lekkerder in je vel. Sommige mensen vinden de high waist legging te warm. Zeker gedurende de zomermaanden. Het is bij een low waist legging wel noodzakelijk om een aansluitende yoga top te dragen. Zo blijft je rug bedekt en zal je niet overmatig afkoelen na de sportsessie.

Ben je ervaren in yoga en doe je vaak een uitgebreide en intensieve work-out? Dan is een high waist legging wellicht een betere keuze. Zo voorkom je dat de legging afzakt tijdens het doen van oefeningen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je je letterlijk in allerlei bochten wringt. Daarnaast werken deze leggings ook vaak als shapewear, waardoor je buik en heupen extra slank lijken.

Comfort boven alles

Hoewel je er natuurlijk ook gewoon goed uit wilt zien in je outfit, is het wel belangrijk om comfort als hoogste prioriteit te houden. Om je soepel te kunnen bewegen is het belangrijk dat jij je prettig voelt in de outfit. Zo kun je je prestaties verbeteren en er tegelijkertijd ook nog eens zelfverzekerd uitzien. Kies voor stijlvolle materialen en kleuren en combineer deze eventueel met een mooie oversized sweater. Zo kan je ook na de yogasessie zonder problemen de straat op.

Share.

About Author

Leave A Reply